Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
Το πρόγραμμα εκμάθησης του λογισμικού Autodesk Inventor απευθύνεται σε μηχανικούς ή σχεδιαστές μηχανολογικών εφαρμογών που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στη χρήση αυτού του προηγμένου λογισμικού τρισδιάστατης παραμετρικής σχεδίασης με σκοπό να το χρησιμοποιήσουν σε μελέτες σχεδιασμού. Οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με τα βασικά εργαλεία και τις λειτουργίες του λογισμικού, καθώς και με τις βέλτιστες πρακτικές για τον λεπτομερή σχεδιασμό προϊόντων και κατασκευών. Συγκεκριμένα, θα μάθουν να δημιουργούν τρισδιάστατα στερεά μοντέλα και μοντέλα επιφανειών, να επεξεργάζονται γεωμετρικά σχήματα, να δημιουργούν συναρμολογήματα, να τεκμηριώνουν τα σχέδιά τους με την δημιουργία κατασκευαστικών σχεδίων και σχεδίων λεπτομερειών.
Η σημερινή εποχή απαιτεί επαγγελματίες που να διαθέτουν εξειδικευμένες δεξιότητες και γνώσεις για να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες προκλήσεις της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο το πρόγραμμα εκμάθησης του λογισμικού Autodesk Inventor αναδεικνύεται ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για την απόκτηση δεξιοτήτων στο τομέα της τρισδιάστατης παραμετρικής σχεδίασης και των εικονικών πρωτοτύπων.
• Μηχανολόγους Μηχανικούς
• Μηχανικούς Σχεδιαστές
• Βιομηχανικούς Σχεδιαστές
• Μηχανικούς Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων
• Σχεδιαστές Μηχανημάτων
• Σχεδιαστές Επίπλων
• Φοιτητές Ιδρυμάτων ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της ημεδαπής και αλλοδαπής όλων των παραπάνω ειδικοτήτων και συναφών ειδικοτήτων
• Κάθε ενδιαφερόμενο με συναφή εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο
Επιμόρφωση
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με εξ αποστάσεως εκπαίδευση (σύγχρονη και ασύγχρονη).
Εγγραφές
Η αίτησή σας για το πρόγραμμα «3D Παραμετρική Σχεδίαση και Μοντελοποίηση με το Autodesk Inventor» υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. Π.Θ.
Σημαντικές Ημερομηνίες:
Περίοδος Εγγραφών
Έως 08 Δεκεμβρίου 2024
Έναρξη Επιμόρφωσης
16 Δεκεμβρίου 2024
Λήξη Επιμόρφωσης
21 Μαρτίου 2025
Επιστημονικός Υπεύθυνος
Την Επιστημονική Ευθύνη για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του εκπαιδευτικού προγράμματος φέρει ο κ. Γράβαλος Ιωάννης, Καθηγητής του τμήματος Γεωπονίας – Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Την Ακαδημαϊκή Ευθύνη του παρόντος εκπαιδευτικού προγράμματος φέρει ο κ. Μακρής Αθανάσιος, Μέλος ΕΔΙΠ του τμήματος Γεωπονίας – Αγροτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.