Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ

Διαχείριση της εμπειρίας και βιωματική προσέγγιση της δημιουργικής διαδικασίας

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει σε ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης.
Το πρόγραμμα «ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ / Διαχείριση της εμπειρίας και βιωματική προσέγγιση της δημιουργικής διαδικασίας» έχει διάρκεια 64 ώρες και δίνει τη δυνατότητα και την ευκαιρία να εξοικειωθείτε με πρακτικές της σύγχρονης τέχνης, να ανακαλύψετε ιδιοσυγκρασιακές μεθοδολογίες διαχείρισης της προσωπικής εμπειρίας και του προσωπικού βιώματος με στόχο τη δημιουργική τους μεταγραφή. Με την ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οι εκπαιδευόμενοι θα έχουν εξοικειωθεί με ιδεολογικές, ιστορικές και πρακτικές παραμέτρους της δημιουργικής διαδικασίας αλλά και της διοργάνωσης μιας έκθεσης. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης από ττο Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας
Στο παρών εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε ενήλικες κάθε μορφωτικού επιπέδου και κάθε επαγγελματικού κλάδου.

Επιμόρφωση

 

Το πρόγραμμα στηρίζεται στις αρχές και τις διαδικασίες της μικτής μορφής προγραμμάτων εξειδίκευσης και διά βίου μάθησης, καθώς περιλαμβάνει:
 
• Δια ζώσης συναντήσεις εκπαιδευτών και εκπαιδευομένων.
 
Τα δια ζώσης μαθήματα του προγράμματος πραγματοποιούνται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Βόλο.
 
Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι 64 ώρες σε διάστημα 3 μηνών και παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα γνωστικά αντικείμενα που καλύπτει
 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

Εγγραφές

 

Βρείτε εδώ όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για την εγγραφή σας στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΜΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ / Διαχείριση της εμπειρίας και βιωματική προσέγγιση της δημιουργικής διαδικασίας» και συμπληρώστε online την αίτηση σας.

 

 

Κόστος Συμμετοχής:

 

Τα δίδακτρα του προγράμματος, το οποίο καλύπτει το σύνολο της εκπαίδευσης για την απόκτηση της Βεβαίωσης Παρακολούθησης, ανέρχεται στα 400€.
 
Η καταβολή γίνεται σε 3 δόσεις, με τη 1η δόση να ανέρχεται στα 100€.

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

 

Alpha Bank:

Αριθμός Λογαριασμού: 310-00-2002-020935

IBAN: GR6401403100310002002020935

 

Κωδικός έργου: 4165.0086

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία του καταθετηρίου θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός του έργου 4165.0086 καθώς και το Επίθετο του καταρτιζόμενου.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου παρακαλούμε να μας ενημερώσετε άμεσα με την κατάθεση του χρηματικού στο learning@uth.gr αποστέλλοντας τα στοιχεία τιμολόγησης.

 

Αποδεικτικό Κατάθεσης:
 Με την αίτησή σας θα πρέπει να επισυνάψετε το αποδεικτικό κατάθεσης

Σημαντικές Ημερομηνίες:

 

Περίοδος Εγγραφών

Από 8 έως 23 Φεβρουαρίου 2018

 

Έναρξη επιμόρφωσης

2 Μαρτίου 2018

 

Επιστημονικοί Συνεργάτες

 

Την επιστημονική εποπτεία του προγράμματος, έχει ο Καθηγητής κ. Αλέξανδρος Ψυχούλης, ο οποίος έχει και τη συνολική ευθύνη για τον σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
 
Διδάσκοντες στο πρόγραμμα θα είναι ο κ. Αλέξανδρος Ψυχούλης με εξειδίκευση στα θέματα που αναπτύσσονται στο πρόγραμμα.