«Cisco Certified CyberOps Associate - Κυβερνοασφάλεια»

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Cisco Certified CyberOps Associate (200-201) – Κυβερνοασφάλεια» και απονέμει Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης. Η διάρκεια του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι πέντε (5) μήνες αντιστοιχώντας σε 80 ώρες (32 διδακτικές ώρες και 48 ώρες επίβλεψη-διόρθωση εργαστηριακών ασκήσεων-πρακτική άσκηση).

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Cisco Certified CyberOps Associate (200-201) – Κυβερνοασφάλεια» παρέχει βασικές δεξιότητες και γνώσεις απαραίτητες για να ξεκινήσει ο ενδιαφερόμενος την καριέρα του στις επιχειρήσεις κυβερνοασφάλειας. Το πρόγραμμα βοηθάει τον εκπαιδευόμενο να γίνει πολύτιμο μέλος του Κέντρο Επιχειρήσεων Ασφαλείας (Security Operations Center -SOC) και τον προετοιμάζει για την απόκτηση του πιστοποιητικού Cisco Certified CyberOps Associate 200-201 που δίνεται από τη Cisco Systems.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται: σε φοιτητές ή απόφοιτους των ΓΕΛ, ΕΠΑΛ(ΤΕΕ), ΙΕΚ, ΤΕΙ και ΑΕΙ. Για την επιλογή των εκπαιδευομένων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων συμμετοχής.

Επιμόρφωση

 

Το πρόγραμμα στηρίζεται στις αρχές της μικτής μορφής προγραμμάτων εξειδίκευσης και Δία Βίου μάθησης και περιλαμβάνει:
σύγχρονη εκπαίδευση από απόσταση, με τη συμμετοχή των εκπαιδευομένων με διαδικασίες τηλεδιάσκεψης στην περίπτωση που αυτοί βρίσκονται μακριά από τον τόπο διεξαγωγής της διδασκαλίας
ασύγχρονη εκπαίδευση, κατά την οποία με ευέλικτο και προσαρμοσμένο στις προσωπικές τους ανάγκες τρόπο, διατίθεται σε όλους τους εκπαιδευόμενους το υλικό του προγράμματος.

Εγγραφές

 

Η αίτηση συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Cisco Certified CyberOps Associate (200-201) – Κυβερνοασφάλεια» γίνεται μόνο ηλεκτρονικά

 

Σημαντικές Ημερομηνίες:

 

Περίοδος Εγγραφών

29/07/2020 έως 30/11/2020

 

Έναρξη Επιμόρφωσης

Δεκέμβριος 2020

Το συνολικό κόστος του προγράμματος ανέρχεται στα 600 ευρώ και υπάρχει δυνατότητα έκπτωσης. Αναλυτικά τις εκπτωτικές κατηγορίες μπορείτε να τις δείτε παρακάτω:
 

 

Επιστημονικά Υπεύθυνος/Διδάσκοντες

 

Επιστημονικός υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο κ. Ηλίας Χούστης, Ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ο οποίος φέρει την ευθύνη για το σχεδιασμό, υλοποίηση και παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος.
 
Οι διδάσκοντες στο πρόγραμμα είναι πιστοποιημένοι Εκπαιδευτές Cisco Academy και έχουν εξειδικευθεί στη Cisco Systems (Βρυξέλες) και στο Cisco Networking Academy Training Center (Αθήνα).
 
Βράντζα Ελένη : Διοικητική Υπεύθυνη της Cisco Networking Academy του Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Cisco Academy Εκπαιδεύτρια M.Sc.(hons), M.Sc., CCNA SECOPS, CCNA Security, CCNA Routing & Switching, CCNP, CCDA, CCDP, WLANFE, WLANSE, CCIE (R&S #10286), ITIL Foundation