]

 

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα:

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για
Personal Training
Πρόγραμμα Διάρκειας 80 ωρών

Η υποβολή αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται έως τις 30/01/2019

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα

Το Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας σας καλωσορίζει σε ένα ακόμα εκπαιδευτικό πρόγραμμα κατάρτισης.
Το πρόγραμμα «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training» έχει διάρκεια 80 διδακτικές ώρες και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αντικειμένων αιχμής, προσφέροντας θεωρητικές γνώσεις και εστιασμένες πρακτικές δεξιότητες στους επιμορφούμενους. Η επιτυχής ολοκλήρωση του εκπαιδευτικού προγράμματος οδηγεί στη λήψη Βεβαίωσης Παρακολούθησης από ττο Κέντρο Επιμόρφωσης & Διά Βίου Μάθησης του Πανεπιστήμιου Θεσσαλίας.
Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθύνεται σε πτυχιούχους των Τ.Ε.Φ.Α.Α., σε φοιτητές & μεταπτυχιακούς φοιτητές των Τ.Ε.Φ.Α.Α. και σε πτυχιούχους Τ.Ε.Ι. και δημοσίων Ι.Ε.Κ. με συναφή αντικείμενα.
 
Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training» έχει ως στόχο οι επιμορφούμενοι να εκπαιδευτούν στις νέες τάσεις που κυριαρχούν σήμερα στο χώρο των γυμναστηρίων και της προσωπικής προπόνησης (personal training), αποκτώντας γνώση για την χρήση εναλλακτικών μορφών ή τεχνικών άσκησης (cardio aerobic, διαλειμματική, λειτουργική & κυκλική, προπόνηση), καθώς και στην χρήση νέων οργάνων γυμναστικής (ιμάντες αιώρησης, μπάλες, ελαστικές ταινίες, μπάρες, foam roller, ring, soft ball, equalizer, κ.λπ.) κάνοντας τους πιο ανταγωνιστικούς σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη και ανταγωνιστική αγορά.

Επιμόρφωση

 

Το πρόγραμμα στηρίζεται στη δια ζώσης εκπαίδευση προγραμμάτων εξειδίκευσης και Διά Βίου μάθησης. Τα δια ζώσης μαθήματα θα πραγματοποιηθούν σε ενοικιαζόμενες ιδιωτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο τόπος διεξαγωγής των μαθημάτων θα είναι τα Τρίκαλα.

 

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ

 

Εγγραφές

 
Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Πρόγραμμα Εκπαίδευσης για Personal Training» online.
 

 
 

Κόστος Συμμετοχής:

 
Το συνολικό κόστος συμμετοχής, το οποίο καλύπτει το σύνολο της εκπαίδευσης για την απόκτηση της Βεβαίωσης Παρακολούθησης, ανέρχεται στα 600€ και καταβάλλεται σε δύο ισόποσες δόσεις των 300€.
 

ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΙΔΑΚΤΡΩΝ

 

Alpha Bank:
Αριθμός Λογαριασμού: 310-00-2002-020935

IBAN GR 6401403100310002002020935

 

Κωδικός Προγράμματος: 4165.0084

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: Στην αιτιολογία του καταθετηρίου θα πρέπει να αναφέρεται οπωσδήποτε ο κωδικός του Προγράμματος 4165.0084 καθώς και το Επίθετο του καταθέτη. Για την έκδοση τιμολογίου επικοινωνήστε άμεσα με την γραμματεία του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. εφόσον έχετε καταθέσει το ποσό.

 

Αποδεικτικό Κατάθεσης:
επισύναψη αποδεικτικού Α’ δόσης στην ηλεκτρονική αίτηση  

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

 

Περίοδος Εγγραφών

5 Οκτωβρίου 2018 – 25 Ιανουαρίου 2019

 

Παράταση υποβολής αιτήσεων

Έως και 30 Ιανουαρίου 2019

 

Έναρξη επιμόρφωσης

2 Φεβρουαρίου 2019

 

Επιστημονικοί Συνεργάτες

 

Την επιστημονική εποπτεία του εκπαιδευτικού προγράμματος φέρει ο Καθηγητής του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Κουστέλιος Αθανάσιος, ο οποίος φέρει τη ευθύνη για το σχεδιασμό, υλοποίηση και παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος. Διδάσκοντες στο πρόγραμμα είναι μέλη ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, μέλη ΕΕΠ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθώς και διδάκτορες, μεταπτυχιακοί και πτυχιούχοι με εξειδίκευση και μεγάλη επαγγελματική εμπειρία στα θέματα που αναπτύσσονται στο πρόγραμμα.